söndag 20 februari 2011

Söndagen 20 februari 2011


I dag är det dags för avfärden och det ska bli spännande till ett sådant här resmål. Var inne kollade vädret och det ser ut att vara 25 grader och lite molnigt och 6-8 grader på kvällarna. 


Rebecca är taggad att skriva och lära sig mycket från resan och även jobba vidare när vi kommer hem. 


Vi räknar med att vara i god tid på terminal 5 och ska vi ses vid incheckningsdisken vid 18-tiden. 


Rebecca och Rune

4 kommentarer:

  1. Hej. Hoppas ni får en lärorik resa, Tack Far att du tar med min dotter på denna resa, jag tror att Rebecca kommer att se världen och allt överflöd på ett annat sett efter denna resa. //Magnus

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Önskar er en riktigt fin och bra resa där ni säkert kommer att få en massa omtumlande och berikande upplevelser. Kan tro att ni kommer att se världen och tillvaron här hemma i Sverige med lite andra ögon när ni kommer hem. Ska bli spännande att få följa era upplevelser och äventyr här via bloggen.Var rädda om er! Många kramar från faster/dotter Helena.

    SvaraRadera
  3. Hallå där långt borta! Även vi önskar er några riktigt bra och intressanta dagar med många nya upplevelser. Tänk Rebecca att få träffa barn där i Etiopien och få se hur dom har det. Tror nog det blir positivt, men också kanske lite skrämmande. I alla fall blir det säkert massor av minnen att ta hem. Sköt om er nu och "take care". Kramar från Farmor Berit och Calle

    SvaraRadera
  4. Rebecca jag skulle ringt dig i går kväll o säga hejdå . Men jag glömde helt bort. förlåt !!! ta hand om varandra nu o kör inte för mkt med farfar ;)
    Jätte fin blogg förresten :) Vem har fixat den ?
    Ha en underbar o lärorik resa nu !
    Kram Malin

    SvaraRadera